Ветроупорни завеси

+359 877 778 317 - Оглед 40лв. в рамките на София, удобно за вас време! Огледа извън София е 1лв. на км. в едната посока.

Предлагаме ветроупорни завеси с дебелина на кристала от 0,6мм. и 0,8мм. на кв.м. Монтирането на ветроупорни завеси София е често срещано явление в сферата на строителството, което има за цел да подобрява състоянието на различните по вид обекти. Тези съоръжения се предлагат в разнообразни модели и количества на пазара, така че за хората е сравнително лесно да изберат това, от което има нужда. На първо по значение място е фирмата, която е поела ангажимента да извърши поставянето на завесите. Именно опитът и квалификацията на специалистите често пъти стоят в основата на качествено и надеждно свършената работа.


Ветроупорни завеси се характеризират преди всичко с това, че осигурява добра защита от силния вятър, който може да се появи по всяко време. При наличието на такива завеси в двора, вече може да се монтира и беседка, на която обитателите на дома да прекарват свободното си време в почивка и забавление. Често се използват алуминиеви елементи при изграждането на завесите за по-голяма устойчивост.
Китайски кристал дебелина на кристала 0,8мм. 38лв./кв.м
Тайвански кристал дебелина на кристала 0,6мм. 45лв./кв.м
Тайвански кристал дебелина на кристала 0,8мм. 41лв./кв.м
Поставяне на цип 18лв. за л.м.
Монтаж на дървена основа 26лв. за бр. до 5кв.м. (на всеки 5кв.м. цената се увеличава с 23лв. на монтажа).
Монтаж на метална основа 36лв. за бр. до 5кв.м. (на всеки 5кв.м. цената се увеличава с 18лв. на монтажа).